Haberler
aktaş körük hakkımızda

Ak-İzo "Turkeybuild İstanbul" Yapı Fuarı'nda İleri Teknolojiye Sahip Yeni Ürünleriyle İlgi Odağı Oldu

Faaliyet gösterdiği sektörlerde sahip olduğu markalar ile dünya liderleri arasında yer alan, bu alanlarda değişimi yönetmeyi ilke edinen ve 100'den fazla ülkeye doğrudan ihracat gerçekleştiren Aktaş Holding'in Yapı Grubu'ndaki Ak-İzo Yalıtım Sistemleri San. Ve Tic. A.Ş. ulusal ve uluslararası ölçekte sektörün nabzının attığı çeşitli organizasyonlarda etkin şekilde yer almayı sürdürüyor.

Türkiye’nin ilk ve tek EPDM membran üreticisi olarak; temelden çatıya, cepheden teras ve gölet tabanlarına kadar birçok farklı uygulama alanında su yalıtım çözümleri sunarak, ülkemize ve sektöre bu alanda ciddi katkılar sağlayan Ak-İzo, sektörün uluslararası arenada en büyük 5 fuarından biri olarak kabul edilen ve bu yıl, 1.250 üretici firmanın en yeni ürünlerini, 110 binin üzerinde ziyaretçiyle buluşturma imkanı bulduğu "Turkeybuild İstanbul" Fuarı'nda, son teknoloji ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Ak-İzo, 39'uncu Yapı Fuarı'nda Türkiye ile birlikte Balkanlar, BDT ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölgesini kapsayarak, bu yıl İstanbul'un ev sahipliğinde  düzenlenen Turkeybuild İstanbul Fuarı'nda, üstün AR-GE çalışmaları sonucu geliştirdiği, ileri teknoloji imkanlarıyla donatılmış EPDM membran ürünlerini gururla sergilerken; fuarda Güney Amerika'dan Asya ülkelerine, Avrupa'dan Amerika'ya kadar birçok noktadan gelen ziyaretçi ve sektör temsilcisiyle, 100'e yakın önemli görüşmeye ve çeşitli işbirliği anlaşmalarına imza attı.

İstanbul'un ev sahipliğinde gerçekleştirilen 39. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı'nda, 24 m2'lik stant alanıyla Salon 3'te, 104 numarada misafirlerini ağırlayan Ak-İzo adına dev organizasyona; satış-pazarlama ekibinin yanı sıra, Aktaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şahap Aktaş ile İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol da bizzat katıldı.

"Ak-İzo Ülkemizin Yükselen Değeri"

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda; baraj, gölet ve kanalların yapımında su sızdırmazlığını sağlamak amacıyla kullanılan EPDM membran ürünlerini ve bu ürünlerin uygulama alanlarını katılımcılarla paylaşma fırsatı bulduklarını kaydeden Aktaş Holding İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Sami Erol, su yalıtım çözümleri konusunda geliştirdikleri nitelikli ürünlerin, ülkemizin bu alanda da öne çıkması adına önemli avantajlar sağladığını söyledi.

"Fuarın Ülkemize ve Sektöre Kazanımları Yüksek"

İhracat odaklı projeler geliştirilmesi ve firma bazlı rekabetçi stratejilerin geliştirilmesi amacıyla, üreticiden son kullanıcıya kadar, geniş yelpazedeki binlerce firma ve yüzbinlerce katılımcıyı bir araya getiren fuara ilişkin, Ak-İzo'nun geliştirdiği inovatif ürünlerin kitlelere tanıtımı konusunda önemli bir platform vurgusu yapan Erol, dünya ölçeğinde sektör temsilcilerini bir araya getiren Turkeybuild İstanbul'un, firmaların stratejik planlamaları açısından son derece önemli bir organizasyon olduğunu da sözlerine ekleyerek, fuar süresince gerçekleştirilen işbirliği anlaşmalarının, uzun vadeli olarak hem şirkete, hem de ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlayacağına inandığını kaydetti.

A brand of Aktaş family
+90 224 300 00 00
marketing@aktasholding.com
Demirtaş Dumlupınar OSB Mahallesi Reyhan Sok. No:3 16245 Osmangazi, Bursa / TÜRKİYE